Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Online foredrag: Bodil Alling og Gruppe 38

januar 10 @ 20:00 21:00

Vi har inviteret Bodil Alling til at fortælle om sine seneste forestillinger, bl.a. ”Himmelsengen”, som har premiere i august 21 og spiller til november i Gruppe 38’s nye teaterhus på Aarhus Ø, bygget af Bjarke Ingels og beliggende langt ude på en af havnens gamle kajer. Også disse nye omgivelser og deres betydning glæder vi os til at høre om. 

Få direkte adgang til foredraget ved at klikke her.

Bodil Alling er instruktør, skuespiller og teaterleder for Teatret Gruppe 38. I 2018 modtog Bodil Alling Statens Kunstfonds Livslange hædersydelse. I den anledning motiveredes prisen med ordene: ”Bodil Alling har igennem en lang årrække beriget den danske og internationale børne- og ungdomsteaterscene med sin nærværende og fornemme scenekunst. Med et varmt hjerte for børn og unge og med et særegent visionært klarsyn af særlig fin karat, har Bodil Alling sat nye standarder for scenekunsten. Ikke kun for børn og unge, men for alle, der har haft fornøjelsen af at opleve hende på scenen.” 

________

Selskabet byder igen velkommen til en perlerække af online foredrag i vintermånederne.

Foredragene foregår på platformen Zoom, de er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Man får direkte adgang til foredraget via link under beskrivelsen af de enkelte foredrag.

Husk desuden at downloade Zoom på computer, tablet eller mobiltelefon før foredraget. Det kan gøres gratis via dette link. Download er som regel ganske ligetil, men vi anbefaler at det gøres i god tid inden foredraget. 

Scroll to top