Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Online foredrag: Valkyrien af Richard Wagner v Susanne Lange

marts 7 @ 20:00 21:00

Valkyrien af Richard Wagner v Susanne Lange

Susanne Lange vil holde et oplæg om Wagners opera Valkyrien, som dagen før har haft premiere på Operaen i en ny opsætning af John Fulljames. Det er hans sidste opsætning som operachef på Det Kongelige Teater siden 2017. Susanne vil introducere os til denne nye opsætning af den anden – og måske mest afholdte – del af Wagners monumentale operaværk Nibelungens Ring og perspektivere opsætningen i forhold til tidligere danske opførelser. 

Få direkte adgang til foredraget ved at klikke her.

Susanne Lange er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Operaakademi. Siden sin debut i 1978 har hun optrådt som solist og haft mange engagementer ved Den Kongelige Danske Opera og L’Opera Nice. Derudover har hun sunget i DR og holdt en række kirkekoncerter ikke kun i herhjemme men også i Paris, Bruxelles, Nice og New York. Susanne er endvidere cand.mag. i engelsk, musikdramaturgi og kulturformidling og har holdt en række foredrag om opera i mange forskellige sammenhænge.  

________

Selskabet byder igen velkommen til en perlerække af online foredrag i vintermånederne.

Foredragene foregår på platformen Zoom, de er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Man får direkte adgang til foredraget via link under beskrivelsen af de enkelte foredrag.

Husk desuden at downloade Zoom på computer, tablet eller mobiltelefon før foredraget. Det kan gøres gratis via dette link. Download er som regel ganske ligetil, men vi anbefaler at det gøres i god tid inden foredraget. 

Scroll to top